Facebook PlanetacanGoogle Plus PlanetacanTwitter PlanetacanPinterest Planetacan
Menu
Identifícate aquí, con Facebook o Regístrate
Fotos Complejo Canino HotelCan Información Complejo Canino HotelCan Vídeo Complejo Canino HotelCan Mapa Complejo Canino HotelCan Daros de contacto Complejo Canino HotelCan Contactar Complejo Canino HotelCan

Complejo Canino HotelCan

(2 fotos)Categoría Clubs de Agility

Información Complejo Canino HotelCan

HOTELcan disposa d'unes boniques habitacions individuals que permetran a la vostra mascota gaudir d'una bonica estança: envoltats d'un paratge natural al bell marge del petit riu Ondara.

HOTELcan estarà a la vostra disposició quan les circumstàncies facin que us hagueu de separar del vostre millor amic des d'unes hores i fins a un període més o menys llarg.

HOTELcan ofereix als seus hostes un equip qualificat que restarà pendent, en tot moment, de les necessitats del vostre millor amic. Per això oferim sortides acompanyades del nostre equip, dos cops al dia per tal d'afavorir la socialització de la vostra mascota amb els altres hostes de l'hotel.

Així doncs, quan vosaltres aneu a gaudir d'unes bones vacances, no menyspreeu la possibilitat que la vostra mascota també les faci: envoltats d'amics, de natura i d'unes instal·lacions a l'alçada d'un hotel de cinc estrelles.

Estem segurs que envoltats d'aquest bonic complex, us trobaran a faltar una mica menys.
Otros servicios
Categoría Residencias Caninas Categoría Adiestradores Caninos Categoría Peluquerias Caninas

Localización

Datos de contacto de Complejo Canino HotelCan

direcciónSortida 504, Carretera Balaguer s/n., Pol. Industrial La Serra. dirección (Lleida) teléfono973 30 84 09 webWeb Facebook de Complejo Canino HotelCanFacebook Twitter de Complejo Canino HotelCanTwitter

Contactar con Complejo Canino HotelCan

Comentarios

(0)
Todavía no hay comentarios.
Deja un comentario
Para comentar debes Identifícarte aquí - También puedes entrar con tu cuenta de facebook

Clubs de Agility en Lleida

Planetacan